Můj kousek štěstí

Simona Stašová: Kdo jí nemůže přijít na jméno?

Ne každý padá talentované herečce Simoně Stašové (61) k nohám. Obdiv k ní necítí exmanželka herce Pavla Skřípala (60). Energická Stašová ho před lety poblouznila, ačkoli byl ženatý a s manželkou vychovávali malou dcerku.

Herečka pak rozehrála drama i v civilním životě, se Skřípalem se vídali každý večer v divadle ABC, a tak se jí otevíraly nekonečné možnosti, jak "ženáče" úplně vykolejit. Jejímu strhujícímu šarmu neměl Skřípal šanci odolat, i kdyby byl doma sebespokojenější.

A tak to hrál na obě strany: doma předstíral, že se vlastně vůbec nic neděje, a milence tvrdil, že se, jak jinak, rozvede. Sedět na dvou židlích se nevyplácí. Rozzlobil si tak obě lásky: legitimní i tajnou.

A obě ho poslaly k čertu. Stašová navzdory tomu, že už byl na světě jejich společný syn Vojtěch (21). I když dnes herec možná lituje váhání mezi dvěma svými osudovými ženami, dobře ví, že minulost už změnit nelze.

Dokonce se vyslovil v tom smyslu, že se nediví, že ho manželka opustila. Sám by také nesnesl, aby měla paralelní vztah a jako třešničku na dortu dítě, které by nebylo jeho. S potenciální tchyní Jiřinou Bohdalovou (85) prý vycházel výborně.

Ale jen do doby, kdy se ukázalo, že se jejím zetěm nestane..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden