Můj kousek štěstí

Simona Stašová: Proč se zbavuje majetku?

Co se s herečkou děje? Hvězda legendárních Pelíšků Simona Stašová (62) nečekaně mění svůj život. Najednou se vzdává veškerého komfortu, který by mohla mít, svůj majetek obětovala pro syny. Vzdala se kvůli nim dvou svých luxusních bytů a sama bydlí v chatce.

"Odstěhovala jsem se do takový chajdičky. Jeden byteček jsem přenechala Vojtíkovi, který tam žije se svou slečnou, v jiném bydlí Marek," prozradila. Je nevídaně štědrá i přes to, že se se svými potomky příliš nestýká.

"Oba mají vlastní život, nescházíme se už tak často," říká herečka zároveň. Proč tedy ty změny? Jakoby dělala tlustou čáru za svým dosavadním životem, jakoby si říkala, že už má věk, kdy k životu skoro nic nepotřebuje a vyřadila se z aktivního života, stáhla se do ústraní.

Mluví o sobě, jakoby už nikam nepatřila! Dokonce, aby prý nikoho neobtěžovala, koupila si domácího mazlíčka, se kterým si vystačí. "Pořídila jsem si pejska, abych syny neotravovala," překvapuje dál svým postojem.

Nejsou ale takové činy v případě vitální, energické a stále sexy herečky předčasné? Vždyť ona vždycky bývala tou, kdo si užíval život na plno. Na druhou stranu je ale Simona moudrou ženou a jistě dobře ví, co dělá.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden