Moje šťastná hvězda

Simona Stašová: Snažili se podvést ji i diváky

Upsala se samotnému ďáblu a tím porušila všechny své životní zásady. Podvedla SIMONA STAŠOVÁ (63) novým seriálem své fanoušky, nebo se na jejím dobrém jménu snaží jen někdo vydělat?

Vkomerčním seriálu ji nikdy hrát neuvidíme! To do světa hlásala slavná herečka. Lhala snad svým fanouškům? Nebo naopak lže někdo úplně jiný? Údajně měla totiž podepsat smlouvu na roli v seriálu, v němž by hrála matku VANDY HYBNEROVÉ (49) a manželku VÁCLAVA POSTRÁNECKÉHO (74)! „Řekla, že nemá čas, ale nakonec přistoupila na to, že svou roli mít bude,“ nechal se slyšet jeden z tvůrců připravovaného seriálu Krejzovi. Ten má být nástupcem končícího seriálu Ohnivý kuře. Má to však jeden háček! Simona Stašová popírá, že by se takovému seriálu upsala. Prý je to podvod!

Nechce naštvat diváky

A tak teď mají tvůrci seriálu pořádný průšvih! Údajně totiž hlásali do světa, že hvězdou nového seriálu bude právě Simona Stašová, a lákají na něj tak už nějaký čas diváky. Jenže jak jsme se od herečky dozvěděli, všechno bylo úplně jinak. Televize Prima, která seriál připravuje, dobře ví, že herečka se dlouhodobě věnuje už jenom divadlu, a tak ji oslovili alespoň s tím, že by mohla hrát v seriálu „jenom jako“. Objevovaly by se v něm její fotky, postavy by o ní mluvily, telefonovaly si s ní, ale nikdy by v seriálu nemusela skutečně hrát. Ovšem ani to Stašová nepřijala. Bála se, že by to od ní diváci brali jako podvod a nemuseli by jí to odpustit. „Pořád by čekali, kdy přijdu, a já bych nepřišla,“ vysvětluje herečka důvod, proč by se k něčemu takovému nikdy za žádnou cenu nepropůjčila. Jenže nakonec to tvůrci vymysleli jinak. Začali hlásat, že další z hlavních rolí je obsazená.

Bude to řešit přes soud?

Když se to Stašová dozvěděla, málem omdlela! Nejenže podvedli ji, ale i samotné diváky! Slibují jim něco, co nemůže splnit. Proto to vypadá, že celá událost bude mít i ostrou dohru. Podle hereččiných kolegů z divadel chce údajně všechno řešit přes své právníky. Něco takového se jí ještě nikdy nestalo, a tak se chce prý nejdříve s někým poradit.

O peníze jí určitě nejde

Proč se ovšem seriálům a filmům tak brání? Protože její největší láskou je právě divadlo. Má dvacet dva představení do měsíce, a tak ani nemá čas pracovat na něčem jiném! To by se úplně zničila. A o peníze jí prý už také dávno nejde. V divadle má příjem jistý a honit se za penězi přes seriály nemá herečka určitě zapotřebí. Na rozdíl od jiných ziskuchtivých herců hodně dbá na své zdraví. V každé volné chvíli odpočívá a na ranní vstávání, které by kvůli natáčení seriálu určitě musela absolvovat, prý už dávno není.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden