Moje sladké tajemství

Simona Stašová: Syny už nezajímá, je jim na obtíž!

Nestárnoucí herečka Simona Stašová (62) v poslední době asi dost trpí. Synové Marek (30) a Vojta (21) na ní totiž zanevřeli a ona tak musí hledat lásku jen u svého psa. Proč jí to udělali?

Ještě, že si svoji fenečku Pepinu pořídila, jinak by byla úplně sama. Herečka Simona Stašová (62) přitom dala svým synům Markovi (30) a Vojtěchovi (21) všechnu mateřskou lásku, a oni jí to takhle oplácí. Nejen, že s ní nikdy nechtěli být nijak veřejně spojování, ale nedávno ji klidně nechali se přestěhovat, aby mohli žít v bytech, které jim dala. Uvědomují si, jak jí musí být?

Právě Pepina jí dělá v životě radost.

Kašlou na ni

„Moji synové mi pořád říkali, ať je neotravuji a pořídím si psa,“ šokovala všechny Simona. Pepina je tak jediným členem rodiny, který ji věnuje plnou pozornost a miluje ji. Slova Marka a Vojty jsou ale dost smutná. Tuší, jak to jejich mámu musí bolet? Vždyť to ona jim dala život a dělala pro ně první poslední. Nezaslouží si víc?

Šla jim z cesty

Kluci na ní prý nemají čas, ale její majetek se jim zřejmě hodí. Přenechala jim totiž své dva byty, kde v jednom žije Vojta se svou slečnou a ve druhém bydlí Marek. Ona sama musela pryč.

Do tohoto domu se Simona s Pepinou odstěhovala.

„Odstěhovala jsem se do takový chajdičky,“ svěřila se Stašová. Momentálně tak bydlí v domečku v Křeslicích, kde má alespoň její fenka radost z velké zahrady. Ale co Simona? Není ji v takovém domě smutno?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden