Moje šťastná hvězda

Simona Stašová: Ukončí svou kariéru?

Dostala strach, že už tu dlouho nebude! Simona Stašová (64) od chvíle, kdy prodělala boreliózu, bere život úplně jinak. Užívá si každý den, protože nebýt včasného zásahu lékařů, už tu dávno nemusela být. Navíc hrozilo, že jí po borelióze zůstanou doživotní následky. Naštěstí se tak nestalo. Alespoň to tvrdí sama Stašová . Ale možná to tak úplně není pravda.

Má strach

Jeden z jejích kamarádů se údajně nedávno nechal slyšet, že čím dál častěji Stašová trpí panickou hrůzou z toho, že jí přestane fungovat mozek.Údajně už teď prý má občas chvíle, kdy neví, pro co šla, co měla v plánu udělat či co dělala před pár minutami. Kamarádi a rodina ji uklidňují tím, že tohle se někdy stane úplně každému, jenže ona se občas svým nejbližším přátelům přizná, že tyto výpadky mívá zejména po prodělané nemoci.

Nevzpomíná si na to, že by je měla někdy předtím. O svých obavách prý neřekla ani mamince Jiřině Bohdalové (88), ani nikomu jinému z rodiny, aby si o ni nedělali zbytečné starosti.

Zůstaly jí trvalé následky?

Jenže prý hrozí, že se Stašová kvůli svým obavám předčasně vzdá své herecké kariéry, což by byla věčná škoda.Čím dál častěji prý mluví o tom, že by si ráda udělala alespoň půlroční prázdniny a odjela do své oblíbené Itálie. Dovolenou jí sice všichni přejí,ale na druhou stranu všichni její kolegové mají strach, že by se jí už z dovolené nechtělo vracet do pracovního procesu.

Navíc si učením nových a nových rolí trénuje mozek i paměť a nikdy nikdo si netroufne odhadovat, co by se stalo, kdyby si mozek trénovat přestala. Pokud na ní borelióza přece jen zanechala nějaké následky, podle lékařů by údajně bylo lepší, kdyby se obklopovala lidmi a stále se něco nového učila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden