Moje šťastná hvězda

Simona Stašová: Zdědila smůlu na chlapy?

Nedokázala zůstat s jedním mužem

Zdá se, jako by herečka SIMONA STAŠOVÁ (61) zdědila po své slavné matce JIŘINĚ BOHDALOVÉ (85) nejen herecký talent, ale i smůlu na životní partnery. Byla jí snad herecká legenda špatným příkladem? Nebo je to nějaké prokletí.

Těžká rodinná situace poznamenala dětství Simony Stašové. Její matka Jiřina Bohdalová přišla do jiného stavu neplánovaně během studia DAMU, kam ji přijali až po třetí zkoušce. Studium he- rectví musela ale z důvodu těhotenství po druhém ročníku přerušit. Rodinná situace se ale ani poté neuklidnila. Po zatčení otce byla Bohdalová na všechno sama a na výchovu dcery neměla moc času, pomáhala jí proto maminka, babička Stašové. „Byla mi nablízku babička i maminka. Žili jsme pohromadě, i když máma potom bydlela kousek dál,“ svěřila se před časem Simona s tím, že její slavná máma vydělávala na celou rodinu a ona s ní často chodívala do divadla. Jak se zdá, ženy v rodině Bohdalové to neměly nikdy snadné a vždycky se musely postarat jedna o druhou. Mužský element jako by zde příliš nefungoval. Je snad právě tohle důvodem, proč ani jedné z úspěšných hereček nikdy žádný vztah pořádně nevydržel?

Tři zkrachovalá manželství

S otcem Stašové, BŘETISLAVEM STAŠEM, Bohdalová dlouho nevydržela. Rozvedli se, ovšem ani další životní partner nebyl zřejmě tím pravým. V roce 1969 si Jiřina vzala RADOSLAVA BRZOBOHATÉHO (†79). O dvacet let později ji však opustil kvůli HANĚ GREGOROVÉ (64). Na muže neměla herečka právě štěstí. Bohužel ani její dcera na tom nebyla o moc lépe. Stašová má za sebou tři nevydařené svazky. Smutku však nepropadá, věří, že ji pravá láska ještě čeká.

Eusebio Ciccoti je otcem jednoho z hereččiných synů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden