Můj kousek štěstí

Simona Stašová: Žít si tak jako její psice!

Jako v ráji si žije Pepina, pejsek značky pouliční směs, kterého si pořídila příkladná milovnice zvířat Simona Stašová (62). Ačkoli je Simona známá osobnost, nekoupila si chlupáče za desetitisíce, aby se jím mohla chlubit.

Pepina je naopak z útulku a herečka si ji vzala k sobě, aby se jí postarala o hezký život. Fenečka si žije také jako nějaká celebrita. Na paničku zásadně čeká za divadelní oponou. A co je ještě roztomilejší, v divadle má svou vlastní psí toaletu.

Aby zbožňovanou Pepču nebolely nožičky, obětavá Simona ji nosí v náručí jako miminko. Každému o ní nadšeně vypráví, tvrdí, že je Pepina divadelní pejsek a jezdí s paničkou i na zájezdy za mimopražskými diváky.

"Nechci vycvičeného pejska, chci, aby se mu nic nestalo a aby byl sympatický všem. To mi úplně stačí," prohlásila energická herečka. Psice dobře ví, že na jeviště nesmí, zatím to ještě neudělala.

Na druhou stranu ovšem pořád nepochopila, že je nevhodné během představení štěkat. Občas je štěkání slyšet víc, než by paničku mohlo těšit. Nikdo z diváků však nehne brvou. Možná považují štěkání za součást představení.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden