Moje šťastná hvězda

Šimůnek má děsivý strach z pohlavních chorob

Kde k němu přišel?

Jeden z našich nejatraktivnějších moderátorů MIROSLAV ŠIMŮNEK (38) má sice nespočet obdivovatelek, přesto je už nějaký ten pátek sám. A jak se zdá, v dohledné době se to jen tak nezmění.

Když se proto Mirek zúčastnil slavnostního znovuotevření music klubu Misch Masch, nabízela se otázka, zda si nepřišel vyhlédnout nějakou potenciální partnerku. „Ani náhodou,“ ihned zamítl tuto variantu moderátor s tím, že časy, kdy balil děvčata na diskotékách a po barech, už jsou dávno pryč.

Mluví z vlastní zkušenosti?

Čím je Šimůnek starší, tím je v tomto směru zodpovědnější. „Ve dvaceti jsem dělal zvěrstva. Dneska už se takovým věcem vyhýbám,“ líčí Mirek, který si prý v mládí neodepřel ani lásku na jednu noc. „Dnes už tohle u mě neexistuje. A všeobecně by se měli lidé mít víc rádi a tady těch věcí se trošku vyvarovat, jelikož takové noci pak končí na venerologii,“ doplňuje s tím, že on naštěstí takové nepříjemné zkušenosti nemá. Zároveň zdůrazňuje, že pokud si někdo takové aktivity nemůže odepřít, ať nezapomíná na patřičnou ochranu.

Ženy, či muži?

O Šimůnkovi se ale tvrdí, že nemůže najít tu pravou proto, že ve skutečnosti hledá toho pravého. Takovým domněnkám se ale moderátor jen směje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden