Můj čas na kafíčko

Šíp kvůli manželce ruší kšefty! Ničí ho žárlivost?

Mít o dvacet devět let mladší manželku má jistě mnoho výhod. Ovšem i své velké nevýhody. A Karel Šíp (71) o nich ví své. Žárlivost ho prý svírá den co den! Svou manželku Ivu (42) velmi zbožňuje a dává jí to často najevo. Někdy ale ne úplně rozumným způsobem. Proč ruší pracovní nabídky za desítky tisíc korun? Bojí se, že když bude v jednom kole a stále mimo domov, najde si snad manželka někoho mladšího?  

Je na manželce závislý

Tím, že odmítá kšefty, které by znamenaly, že bude spát mimo domov, se připravuje o spoustu peněz. Jenže čím je starší, tím víc je na své manželce závislejší. „Rodina je mu přednější. Je hodně vytížený, a tak aspoň večer chce být doma,“ prozradil Šípův kamarád. Ale není to spíš tím tím, že na svou ženu žárlí? Proslýchá se, že se jeho žena Iva náhle začíná nápadně líčit, oblékat a intenzivně cvičit. Kvůli Šípovi? Nebo snad kvůli někomu jinému? Oblíbený moderátor nejspíš nabyl dojmu, že kdyby přes noc nechával manželku o samotě, mohla by jí samota tížit a noci by trávila s někým jiným.

Za jeden díl své show bere 100 tisíc!

Plánují dalšího potomka?

Naštěstí má šíp dost peněz z natáčení televizní show Všechnoparty, díky které si ročně vydělá čtyři miliony korun! Za jeden natočený díl prý dostane sto tisíc korun! Tudíž měsíčně si přijde na čtyři sta tisíc. A tak může s klidným svědomím odmítat veškeré nabídky, spojené s přespáváním jinde, než doma. Jeho šance, jak přestat žárlit by možná mohla být i v tom, kdyby se svou ženou mohli mít dalšího potomka. „Když měli Honzíka malého, Iva se takřka nehnula z domu. Teď už je ale Honzovi dvanáct, dokáže se o sebe postarat, a tak se Iva už dávno naplno vrátila do práce. To víte, Karel hned začal žárlit,“ pokračoval Šípův blízký přítel. A co na to jeho manželka? Nepřestane ji jednoho dne majetnické chování manžela štvát?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden