Můj čas na kafíčko

Skáče Forejt tak, jak Burešová píská?

Můj čas na kafíčko

Doufala, že si vezme otce svého prvního syna, ale to nevyšlo. Spekuluje se ale o tom, že je přece jen vdaná, neboť s Přemkem Forejtem měli veselku utajit...

Vypadá to, že by Evě Burešové (28) snesl Přemek Forejt (35) i modré z nebe, jen aby byla šťastná. Nejenom že se ponižuje, ale dokonce se prý měli i tajně vzít!

Konečně je zase po letech šťastná. Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (29) si užívá první týdny mateřství ve vztahu s kuchařem Přemkem Forejtem (35). Tomu totiž porodila malého Tristana Williama (2 měsíce).

On se navíc snaží své partnerce splnit takříkajíc první i poslední. A to i za cenu toho, že je veřejnosti i svým kolegům pro smích. Jak dlouho to ještě vydrží? Pohledná herečka neměla v životě na muže vždy jen štěstí, spíš naopak.

Věřila, že to je ten pravý

Vztah s tím nejsmutnějším koncem prožila před lety, když se zamilovala do hudebníka Michaela Krásného (38). Byla do něj blázen a nedokázala si představit, že někdy bude mít po svém boku i někoho jiného. Nejenom že ji fyzicky velmi přitahoval, ale

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden