Moje sladké tajemství

Skáčou, jak syn píská

Začne se vůbec někdy Jáchym spoléhat sám na sebe?

Leckdo se možná moderátora Jana Krause (67) bojí, ale když přijde na rodinu, vypadá to, že je krotký jako beránek. A s manželkou Ivanou Chýlkovou (57) ochotně financují život svého už dávno dospělého syna Jáchyma (22), který se vydal na zkušenou do světa. Zdá se ale, že místo buchet do ranečku mu stačilo zabalit si platební kartu a mohl pohodlně vyrazit.

Nejmladší syn evidentne ví, jak z rodicu dostat peníze

Zajímá se jen kvůli penězům?

Kraus se před časem svěřil, že jeho nejmladší syn jim vylétl z hnízda pěkně daleko. Pro svoje osamostatnění si vybral až dalekou Asii. Ale I tam se mi hodí rodičovské peníze.

Kraus přiznal, že možná I to je důvod, proč se jejích potomek tak snažil, aby se mohli I před současná celosvětová opatření potkat. „On to vyřizoval, zdá se, že by taky rád viděl rodiče.

Jak dlouho je ješte bude bavit ho financovat?

Má to přímou souvislost i s existenčními starostmi. Je dobré občas rodiče pozdravit. Zejména před platbami a podobně," naznačil Kraus, že synovi opravdu významně pomáhají s financováním života daleko od domova. A pak, snad když si uvědomil, jak jeho slova zní, doplnil, že Jáchym se samozřejmě snaží být co nejvíce samostatný.

Rodiče ho poletí zkontrolovat

Zda se jim to ale skutečně podaří a s Chýlkovou budou moci odletět a po čase obejmout syna, není bohužel zdaleka vůbec jisté. Obzvláště teď, když se všechno mění doslova ze dne na den.

„On to ale vyřídil a my, když splníme všechny parametry všech těch zemí, které člověk chce navštívit, i české, když chce odjet, letěli bychom do Asie," doufá moderátor, že nakonec všechno dobře dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden