Můj čas na kafíčko

Skandál prezidenta Clintona se stážistkou sledoval celý svět!

Můj čas na kafíčko

Za provalením nevěry v Oválné pracovně stála udavačská starší kamarádka.

Jsou různé způsoby, jak učinit své jméno nesmrtelným. Ten, který se „podařil“ Monice Lewinské (47), by si asi žádná žena nepřála. Stala se obětí velké aféry s nejmocnějším mužem světa.

V 90. letech se Bill Clinton (74) stal na dvě funkční období prezidentem Spojených států amerických. Málem ale o pozici amerického vůdce přišel, když mu pověst silně pošramotil skandální vztah s dvaadvacetiletou dívkou.

Devět setkání

Bill Clinton byl od roku 1975 ženatý s právničkou Hillary (73) a měli spolu dceru Chelseu (40). Vypadali jako šťastná rodina. Jenže v roce 1995 se do jejich osudu začala zamotávat mladá stážistka Monika Lewinská. Nastoupila do Bílého domu v červenci zmíněného roku a bylo pro ni velkým životním úspěchem ocitnout se v blízkosti amerického prezidenta.

Při svém nástupu ovšem netušila, jak moc silná ta blízkost nakonec bude. Prezident Moniku zaregistroval v srpnu a z té doby také pochází jejich

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden