Můj čas na kafíčko

Škemrá Vízner, aby ho Vendulka vzala zpátky?

Milenku mladší o 46 let si našel v divadle, jako před 20 lety! Copak se nadsamec Vízner nepoučí?

Řádí jako zamlada! Známý herec a proutník Oldřich Vízner (70) stále nemá dost a svojí v pořadí už třetí životní partnerku herečku Vendulu Křížovou (45) vyměnil za čtyřiadvacetiletou milenku! Praskl na něj jen nezávazný flirt, nebo to myslí opravdu vážně?

Herec Oldřich Vízner (70) si prostě nedá pokoj! Známý sukničkář po dvaceti letech opět narazil na další mladší kost, kvůli které je ochotný spálit za sebou mosty a začít v sedmdesáti úplně od znova. Podle jeho blízkých kolegů jde o koncipientku v divadle Rokoko, kde Oldřich hraje „Oldovi se zase splašily hormony a zamiloval se do čtyřiadvacetileté holky. Úplně propadl jejímu kouzlu,“ prozradil bez váhání na kamaráda jeden z nich. Jeho vztah s herečkou Vendulou Křížovou (45) se sice vždycky tak trochu točil kolem nevěr, ale tentokrát už to bylo i na tolerantní Vendulku příliš. Ačkoli spolu mají tři dospívající děti, dceru Anežku (16) a syny Alberta (14) a Františka (9), a rozestavěný dům v Horoměřicích, bouchla do stolu a sbalila nevěrnému sedmdesátníkovi kufry! Jak dlouho Oldovi vydrží vášnivý románek? A unese takovou zradu a ponížení opuštěná Vendulka?

Sbalila mu kufry a zabouchla za ním dveře! Nadobro?

Mění od základu svůj život

Není to poprvé, co záletný Olda utekl od rodiny a vyměnil okoukanou partnerku za mladší. Úplně stejně totiž na vztah s ním doplatila i jeho první manželka, herečka Jana Šulcová (70). Představitel legendárního Saturnina ji tehdy ještě se dvěma dcerami Rozálií a Terezou nechal na pospas osudu a nechal se okouzlit jinou kolegyní Evelynou Steimarovou (72). Protože se ale jednalo jen o chvilkový úlet, herec si co nevidět našel ženu Zuzanu a s tou měl další dceru Viktorii. Na známou herečku ze seriálu Cesty domů tak přišla řada až na počtvrté v divadle Ungelt, a aby si bývalou ženu Zuzanu usmířil, musel jí přenechat dům po rodičích. Jenže ani to mu patrně nestačí a Vendulka, jak se zdá, není pro Oldu konečnou stanicí. Proč neustále mění svoje rozhodnutí? Stejně jako v lásce si známý herec není jistý ani ve svém hereckém přesvědčení. Zatímco nedávno prohlašoval, že by do seriálu nikdy nešel, opak je pravdou. Vízner totiž přijal roli v kriminálním seriálu Kapitán Exner, kde si zahraje hned v úvodní epizodě. Může za tuto změnu názoru snad Oldovo zjištění, že uživit šest dětí a do toho si nadbíhat mladou milenku něco stojí? To se pak přestává ohrnovat nos nad jakoukoli nabídkou.

Bude mít dveře stále otevřené?

Dost na tom, že jako celá rodina se několik let mačkali v malém pronajatém bytečku a teď konečně měli všichni vidinu klidného života v prostorném domě za Prahou, kde, jak si Vendulka sama pochvalovala, odvedl Olda už velký kus práce. Teď je ale všechno jinak. „Máme dva byty a Olda bydlí v jednom z nich. Občas se ukáže ve společném domě,“ nastínila opuštěná Vendulka. Že by snad vzala záletného partnera po jeho mladických avantýrách zase zpátky do tepla rodinného krbu, to moc nevypadá. Zdrcená Vendulka se netají tím, že jí na něm nejvíce přitahovala jeho spontánnost a svobodomyslnost. Že se ale Olda až takhle spustí z otěží, si nepředstavovala. Na druhou stranu ale pohledná černovláska nedávno dodala: „Jsme s Oldou v pohodě. Člověk by se měl naučit odcházet, opouštět, odpouštět a nezatrpknout.“ Jak na celou věc bude ale nahlížet teď, když se to děje přímo jí? Má nevyléčitelný hříšník a milovník žen ještě otevřená u sebe doma nějaká zadní vrátka?

Dožene křehkou herečku alkohol?

Velkou neznámou zůstává, jak se s celou nepříjemnou bolestivou situací popere sama Vendulka. Zaťuká u ní také na dveře démon alkohol, stejně jako u její předchůdkyně Jany Šulcové? Herečka přiznává, že kdyby jí tenkrát někdo nabídl i něco horšího jako třeba heroin, nejspíš by také neodmítla a dnes mohla skončit úplně jinak. Naštěstí v sobě nakonec našla poslední kapku sebezáchovy a nad rozvodové strasti se povznesla. Bude ale stejně silná po Oldově opuštění i zdrcená Vendulka? Sám Oldřich přitom prý trpí maniodepresí hlavně kvůli svým rolím, a proto dokonce navštěvuje psychiatra. Ale místo, aby měl pochopení pro to, co svým partnerkám působí, nechává za sebou jednu zhrzenou ženu za druhou.

Jana Sulcova

Z jeho dvou bývalek se staly kámošky!

Je pravda, že s odstupem času vypadá všechno jinak. I herečka Jana Šulcová změnila názor na to, jak celý divoký rozvod mezi ní a Oldřichem Víznerem probíhal, a dnes už vůbec nelituje toho, že se to stalo! Z ní a krutě odkopnuté Vendulky se tak po prvotních slovních přestřelkách a stejném osudu stanou dost možná ještě vetší kamarádky, než jakými byly doteď. Vždyť Jana dokonce příležitostně chodila známému páru hlídat jejich děti, když byly ještě malé. „My jsme byli dvacet let s Oldou nejšťastnější lidi na světě. Měli jsme se strašně rádi a neměla jsem pocit, že by ten vztah s léty ochaboval,“ přiznala zklamaná Jana. Podobně se po společných dvaceti letech musí asi cítit i pětačtyřicetiletá herečka, která svého rádoby prince potkala ve svých pouhých pětadvaceti letech. Bude teď čekat u dveří, jestli se Olda nerozhodne nakonec po divokém povyražení ještě vrátit, nebo se raději rychle zařídí jinak a po svém? Ona přece není ta, která se s pár kufry odstěhovala zpátky do pražského kutlochu s vidinou lásky s někým, kdo by mohl být její vnouče. Jak tohle drama nakonec asi skončí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden