Můj kousek štěstí

Škodolibým vytřela zrak tajnou svatbou

To bylo řečí, že žije Martha Issová (40) s režisérem Davidem Ondříčkem (52) stále na psí knížku, a přitom mu rodí jedno dítě za druhým. Nedávno hvězda filmu Zátopek vyrazila pochybovačům dech. „Ano, vzali jsme se,“ pyšně prohlásila před užaslými účastníky festivalu v Karlových Varech.

„Měli jsme úplně malinkou, malilinkatou svatbu. A bylo to krásný.“ Na prsteníčku se jí třpytil snubní prstýnek. Maminka Františky (9) a Emilky (3) vysvětlila, že důvod, proč tak dlouho žili na hromádce, nespočíval v tom, že by se jí nedařilo dotlačit partnera k oltáři.

Spíš podle ní nebyl čas. Buďto byla těhotná, nebo v jednom kole s dětmi, nebo zrovna něco natáčela. Nicméně nejednou se nechávala slyšet, že už má za sebou několik svateb před kamerou, ale žádnou skutečnou. Zdálo se, že to Ondříčkovi tak trochu vyčítá. Ten to tedy konečně napravil.

Martha je vdaná – a výhodně. Mít za manžela režiséra je sen snad každé herečky. Pod manželovým režijním vedením Martha natočila Duklu 61 a naposledy i tolik očekávaný film o legendárním běžci. V obou si střihla hlavní ženskou roli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden