Moje sladké tajemství

Skončí Beáta Kaňoková zase sama?

Už jednou zažila hořké zklamání.

Nejkrásnější chvíle svého života právě prožívá herečka Beáta Kaňoková (35) ze Zlaté labutě, která se nedávno s partnerem Tomášem Kotasem (31) dočkala vytouženého syna.

Jenže někde vzadu v ní prý hlodá červíček pochybností, aby všechno nakonec neskončilo špatně!

V kariéře ji podporuje, to je ale asi tak všechno.

Očekávaný prstýnek stále nikde

A není se ani čemu divit. Dceru Juditu (4) má okatá kráska s kolegou Tomášem Havlínkem (31), kterého si mohou diváci pamatovat ze seriálu Táta v nesnázích. I oni tehdy byli snad tím nejšťastnějším párem pod sluncem, jenže pak se všechno zničehonic změnilo.

S muži má představitelka Evy Duškové jenom samé trable.

Herečka se chtěla vrátit do práce, Havlínek byl ale zásadně proti, a tak kvůli němu málem přišla o svou první velkou roli! Nakonec si tvrdě prosadila svou. Nikdy sice neprozradila, co bylo pravým důvodem jejich rozchodu, její známí však tvrdí, že to bylo právě tohle.

Kotas je v tomto směru úplně jiný, a naopak svou milovanou v kariéře podporuje. Zdá se ale, že má zase jiné mouchy. Kaňoková měla doufat, že když mu porodí syna, jejich vztah to posune zase někam jinam. Jenže očekávaný prstýnek nepřišel. A kdoví, zda se tak vůbec stane.

Rád se prý otočí i za jinou

Talentovaný kameraman totiž údajně po manželském svazku netouží, protože ho považuje za přežitek. A kdyby jen to. V showbyznysu o něm poslední dobou kolují povídačky, že nemá oči jen pro půvabnou herečku a rád se otočí i za jinými ženami.

Dočká se Beáta dalšího hořkého zklamání? My v redakci doufáme, že to není pravda, protože by si něco takového rozhodně nezasloužila! Třeba se jí nakonec vytáhlého sympaťáka přece jen podaří přesvědčit, že svatba není vůbec marná...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden