Moje sladké tajemství

Skončí bez chlapa i kariéry

Vica Kerekes (36) sice patří mezi naše nejkrásnější herečky, ale to bohužel k úspěchu nestačí. Kvůli svému temperamentu totiž může přijít o chlapa i o práci. Je jí to snad fuk, když se nedokáže změnit?

Sexy slovenská herečka Vica Kerekes (36), která momentálně září v seriálu Kapitán Exner, působí jako neřízená střela a živel, a zdá se, že přesně taková je i ve skutečnosti. Její silnou stránkou je upřímnost, se kterou vždycky všem pěkně od plic řekne, co si myslí. To, co se jeví jako pozitivní vlastnost, ji ale může připravit o kariéru i o chlapa.

Nevadí jejímu partnerovi, že  je prostořeká?

Kdo by to vydržel?

„Doma jsem měla velkou hubu, vždycky jsem řekla, co si myslím,“ přiznala v jednom z rozhovorů Vica.

Je jasné, že pokud se takhle chovala ke svým rodičům, v partnerském vztahu to nebude jiné. Vica chodí už tři roky s tatérem Lukášem Musilem (33). A ten už jistě dávno poznal, co tahle ohnivá kráska dokáže.

To ostatně sama přiznává. „Jsem horkokrevná, takže při vyjasňování pozic kolikrát zvýším hlas.“ Vica navíc prohlašuje, že když ji někdo naštve, sebere se a odjede, aby se uklidnila. Proto tak často pendluje mezi Maďarskem, Slovenskem a Českem. To musí být pro Musila hodně náročné.

Muži by utřeli slzu, kdyby ji už nemohli vidět.

Spory před kamerou

Problém s upřímností a výbušnou povahou má ale Vica i v práci. „Stává se, že některé nezajímá názor herců, a pokud to ve chvíli, když se s ním poprvé potkám, neodhadnu, je spolupráce těžká,“ přiznala. Svůdná zrzka sice ví, že ji takhle může prořízlá pusa dostat do maléru, ale nemůže si pomoct.

Všem se tak snaží mluvit do práce. Nebojí se, že když se nenaučí držet jazyk za zuby, přijde tak o skvělé role, které ji nejen baví, ale především živí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden