Moje šťastná hvězda

Skončí jejich podnikání krachem?

Nic není tak, jak si představovali. Dcera uznávaného herce Luďka Munzara (†85) Bára Munzarová (48) se ocitla v pořádné pasti. Kvůli vyhlášení nouzového stavu přišla o všechny kšefty a stejně na tom je i její manžel Martin Trnavský (50).

Nemají naspořenou zrovna velkou částku peněz, a proto se oba bojí, co bude dál. A do toho mají ještě další zásadní problém. Manželé spolu totiž vlastní divadelní společnost FRÍDA, která teď ale bohužel také nefunguje.

Oni tím pádem nesou zodpovědnost za finanční příjmy všech pracovníků. Snaží se jim vyplácet alespoň určitou část platu, ale je jim jasné, že to takhle dlouho nevydrží.

AŽ TEĎ VŠECHNO POCHOPILA

Když byla ještě Bára na škole, tatínek Luděk ji od herectví vždy odháněl. Nechtěl, aby se jeho dcera živila tak nejistým povoláním. Ona se nakonec rozhodla podat si přihlášku na Fakultu tělesné výchovy a sportu, druhou volbou byla DAMU, jen jako záloha.

Nakonec se však zkoušky na DAMU konaly dřív a Bára na nich uspěla hned na první pokus. Tatínkova varování brala vždy na lehkou váhu a až teď začíná chápat, co jí otec vtloukal do hlavy. Munzarová nemá žádná zadní vrátka, žádnou jinou práci či brigádu, všechno totiž vsadila na jednu kartu.

KVŮLI STRESU SE ZAČALI HÁDAT?

Bára teď zpětně možná začíná litovat, že na takovou situaci nebyla připravená. Stres a smutek pochopitelně doléhají i a jejího manžela, který se za každou cenu snaží situaci vyřešit. Zatím se jim ale moc nedaří a díky neúspěchům jejich stres ještě víc narůstá. Údajně se spolu kvůli penězům měli už několikrát rozhádat. Oba jsou jako na trní.

OHROZÍ TO JEJICH MANŽELSTVÍ?

Co si dvojice počne? Nemají se ani na koho obrátit. A navíc se nechtějí dostat do dluhové pasti, nezbývá jim tak nic jiného než jen doufat, že se zase co nejdřív otevřou divadla. Snad to neohrozí jejich vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden