Můj čas na kafíčko

Skončí Krampolovi na ulici?

Z luxusní Pařížské ulice je vyštvala majitelka domu!

Obrovské překvapení čekalo na manžele Jiřího (78) a Hanu (55) Krampolovi, když jim majitelka bytu oznámila, že musí měsíčně za nájem platit skoro o dvacet tisíc korun víc než doteď!

Na to, že bydlí v nejluxusnější pražské ulici, v Pařížské, kde se střídají jedna vedle druhé nejznámější módní značky na světě, mohli doteď platit nájem pouhých šestnáct tisíc korun. Starým dobrým časům už ale odzvonilo. „Majitelka nám to nyní zvedla na pětatřicet tisíc. To si absolutně nemůžeme dovolit platit,“ prozradila Krampolová s tím, že její důchod činí patnáct tisíc korun. A tak když jejich spor s majitelkou nevyřeší právníci, budou se muset odstěhovat.

To jim prý ale vůbec nevadí. „Ten byt je pro nás velký. Má 108 metrů čtverečních, nám stačí dva plus jedna. Navíc tam nemůžu spát, protože opilí turisté dělají v noci hrozný humbuk,“ stěžuje si dál Krampolová. Ovšem rádi by prý zůstali v centru. Kde přesně, to zatím ani jeden z nich netuší. Je ale načase začít se poohlížet. Nebude to trvat dlouho a možná skončí oba na ulici.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden