Můj čas na kafíčko
Skončí krásná Michaela Pecháčková v posteli ženatého zpěváka?
Skončí krásná Michaela Pecháčková v posteli ženatého zpěváka?

Herečka Michaela Pecháčková (18), zářící v seriálu ZOO, je nezadaná. A to je samozřejmě překvapivé vzhledem k tomu, jak je krásná.

Rozhodně to ale neznamená, že by o ni mezi muži nebyl zájem, to spíš naopak. Už od začátku natáčení ZOO mnozí tvrdí, že by se skvěle hodila k zadanému herci Šimonu Bilinovi (27).

S kolegou jí to opravdu moc sluší

S tím má v seriálu milostný poměr a jejich intimní scény často působí tak autenticky, až si diváci říkají, jestli si je náhodou nenatrénovali v reálném životě. Bilina je fešák a ženy se shodují na tom, že by mu snadno podlehly.

Možná ale Michaela nakonec skončí v posteli úplně někoho jiného. Do seriálu totiž nově nastoupil hudebník Tomáš Klus (36). Ten je sice momentálně ženatý a má s Tamarou Klusovou (34) i děti, ale věrnost pro něj nikdy nepředstavovala mimořádnou hodnotu.

Tomáš Klus (36).

Zakoukala se do Kluse?

„Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně, včetně své ženy,“ prozradil před časem. Krásným ženám prostě nikdy nedokázal odolat a dost možná bude mít velký problém i v případě Pecháčkové. Ta je navíc ze svého slavného kolegy takříkajíc úplně paf a pěje na něj ódy.

Dokonce prozradila, že hrát po jeho boku je pro ni splněný sen. Údajně si spolu skvěle rozumí a cítí, že mají hodně společného. Tomáš Klus si tak určitě musel všimnout, jak moc je z jeho přítomnosti mladší kolegyně vedle. A zdá se, že pokud bude jen trochu chtít, mohla by skončit v jeho posteli.

Manželka Tamara se zdá být hodně tolerantní, a kdyby přišel další úlet, možná by měl doma jen chvíli tichou domácnost, ale pak by se zase vše vrátilo do starých kolejí. O Klusovi se ví, že je pořádný proutník, a jeho žena už do manželství vstupovala s tím, že se nezmění.

Dojde na překvapivé rozuzlení?

Problém ale bude, pokud se případně Pecháčková do Kluse zamiluje. Těžko totiž očekávat, že by kvůli ní opustil rodinu. Spíš to vypadá, že pokud ji opravdu dostane do postele, bude to krátkodobý románek a pro něj jen další „zářez na pažbě“.

A to by pak znamenalo, že kráska skončí se zlomeným srdcem, ale o publicitu bude mít postaráno. Pokud by se totiž provalila další Klusova nevěra, novináři by to jistě řešili dlouhé týdny. A taková reklama je někdy doslova k nezaplacení.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz