Moje šťastná hvězda

Skončí kvůli zdraví ve Slunečné?

Natáčení oblíbeného seriálu je pro Evu čím dál složitější a přestává to zvládat.

Se zdravotními problémy se herečka EVA HOLUBOVÁ (62) potýká už delší dobu. Po náhlém zhoršení ale zřejmě bude muset přehodnotit svůj život.


Jako jedna z mála z branže měla herečka Eva Holubová (62) i během koronakrize práce až nad hlavu. A přestože  každé své nabídky zvažuje, zdá se, že si toho nabrala až moc.


A to se bohužel negativně odrazilo na jejím zdraví. V minulých dnech údajně zkolabovala a musela se svěřit do péče lékařů, kteří jí nařídili klid na lůžku.


Víc pochopení než u manžela nachází Eva u svých kamarádek.

Sama se ničí!

Holubová už minulý rok přiznala, že trpí vysokým krevním tlakem. Dobře také ví, že život herečky, ke kterému patří velmi nepravidelný pracovní režim, je přesně tím, co nemoc zhoršuje.

Snažila se zlepšit své zdraví tím, že omezila své zlozvyky, přidala pohyb a upravila jídelníček. Vzdala se alkoholu, soli a tučných jídel, přestože o sobě tvrdí, že je mlsná a ráda si zahřeší.

A chvíli se zdálo, že to funguje. Až donedávna! „Poslední dva měsíce jsem to zanedbávala,“ říká provinile Eva, která teď za porušení životosprávy platí hodně nepříjemnou cenu.

Hazarduje se zdravím

A dokonce, ke zděšení svých blízkých, přiznala, jak moc byla ke svému tělu nezodpovědná. Při natáčení prý odmítá pít, aby celý štáb nezdržovala tím, že bude muset chodit na toaletu.

A to přesto, že například v ateliérech Slunečné mají od produkce neustále k dispozici občerstvení a džbány s čerstvou vodou. Hypertenze se jí zhoršila a ona tak musela nasadit léky. Snad si teď  konečně definitivně uvědomí, že tímhle způsobem nemůže dál pokračovat.

S dcerou má velké plány.

Má doma krizi?

Herečka také dobře ví, že jednou z hlavních příčin její nemoci je i stres. A právě ten by měla co nejvíc omezit. Dokonce se tak šušká o tom, že bude muset zrušit některé pracovní nabídky, aby se nemusela tolik honit.

Bohužel práce prý ale není tím jediným, co jí přidělává vrásky na čele. Už dlouho se mluví o problémech, které má v manželství s výtvarníkem Miroslavem Zdeňkem. Ty teď znovu podpořila svými zvláštními vyjádřeními na sociálních sítítch.

Nejenže když zmiňuje své plány do budoucna, mluví v nich pouze o svých dětech, ale posteskla si i na nepochopení nejbližších.

Uteče před problémy

Chci věřit ve smíření, poplakat si v náruči, obejmout se, odpustit,“ napsala fanouškům, kteří se tak logicky začínají ptát, co se s jejich oblíbenou herečkou děje. A další její věty je jen utvrzují v podezření, že jí to doma moc neklape.

„Je důležité se cítit bezpečně a zároveň svobodně. Ale co dělat, když partner nebo rodina tohle neposkytují?“ zamýšlí se Holubová.  Dokonce zmiňuje možnost nevěry. Opravdu je jejich manželství v tak vážné krizi?

Herečka se tak podle všeho upíná k letním měsícům, které pravidelně tráví ve svém domě na Sicílií. O tom, že už se nemůže dočkat, až uteče od všech domácích problémů, svědčí i fakt, že se znovu vrátila ke studiu italštiny a prý si najala i soukromou lektorku.

Nezbývá než doufat, že odloučení jejímu vztahu s manželem prospěje. Přece jen z tak velké vzdálenosti se některé zaležitosti mohou ukázat jako malicherné a oni pro sebe znovu najdou pochopení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden