Můj čas na kafíčko

Skončí manželství prince Williama stejně jako u jeho rodičů?

Můj čas na kafíčko

Kate chtěla mít velkou rodinu, ale další děti už asi nepřijdou.

Na svého vytouženého prince vydržela čekat Kate Middleton (38) hodně dlouho. Dnes je jeho ženou, má s ním tři děti, ale až příliš často se píše o tom, že její vztah s Williamem (38) skončí rozvodem.

Říkalo se jí Waity Katie, což se v angličtině pěkně rýmuje a znamená to Čekající Kačka. Její románek s následníkem trůnu princem Williamem byl často líčen jako náhodné sbližování, ale Kate si svého prince vlastně cíleně „odlovila“.

Stalo se tak na doporučení její matky, bývalé letušky. Ta věděla, že by její dcera mohla Williama zaujmout a ačkoliv Kate chtěla jít původně studovat na úplně jinou školu, přemluvila ji, aby nastoupila na stejnou univerzitu jako člen královské rodiny.

Začalo to na módní přehlídce

Jako dívka bez urozeného původu by bývala neměla Kate mít vůbec žádnou šanci. Věděla ovšem, jak na Williama zapůsobit. Když se na škole pořádala módní přehlídka, jejíž výtěžek šel na charitu, vzala si na sebe šněrovací šaty, které ho okouzlily. V té době ale chodila Kate s

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden