Moje šťastná hvězda

Skončí Obermaierová na dně, protože brzy přijde o roli v Ulici?

Moje šťastná hvězda

Dlouhodobě je to nejspíš její jediný stabilní a zajímavý příjem. Teď se ale zdá, že už bohužel přestává být v seriálu pro Obermaierovou místo.

Poslední dobou mají diváci o JAROSLAVU OBERMAIEROVOU (76) velký strach. Kvůli finančním problémům dokonce promluvila i o sebevraždě. Hrozí snad i její konec v seriálu Ulice?

Kdo by to byl čekal, že se někdy ocitne v tak složité životní situaci i známá hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (76). Ta ačkoli stále natáčí nekonečný seriál a také hraje v divadle, přiznala, že má hluboko do kapsy. A dokonce kvůli strachu z budoucnosti promluvila ve slabší chvíli i o sebevraždě.

Bojí se snad, že se blíží její konec v Ulici, anebo je v tom něco jiného? V posledních letech všichni známe Jaroslavu Obermaierovou jako drbnu z Ulice Vilmu Nyklovou. Ženu, které neunikne nic z toho, co se kolem ní děje.

Ačkoli má ale v seriálu na starosti jen drby, v soukromém životě to nemá vůbec snadné. A to hlavně v posledních měsících, kdy

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden