Moje sladké tajemství

Skončí na mizině? Hrozí jí vyhazov z televize!

Není to tak dlouho, co se šuškalo o tom, že manželství moderátorky Gabriely Laškové (29) prý visí na tenkém vlásku. Se svým mužem Filipem Laškem (30) se prý velmi často hádají a zřejmě těžce hledají společnou cestu k usmíření.

Zdá se, že Gabriela přednedávnem přišla na to, jak by se daly obejít tyto nesnáze. Údajně by si totiž přála další miminko. Jenomže nyní se stalo něco, co patrně překazilo její dobře vymyšlené plány! Vyslechla si kritiku Společností se teď začaly šířit šokující informace o tom, že Lašková by měla přijít o své pracovní místo za zprávařským pultem.

Bylo vypátráno tajemství, že na televizní obrazovky by se měla opět vrátit moderátorka Terezie Tománková (40), která by patrně měla nahradit právě Gabrielu. Vypadá to, že o svoji pozici přijde kvůli tomu, že se poslední dobou potýkala s nemilou kritikou od závistivých diváků.

„Vyslechla jsem si na svou stranu tolik urážek,“ posteskla si Lašková nedávno. Je tak pravděpodobné, že si nebude moci uskutečnit sen o velké rodině, když si bude muset najít novou práci. Patrně už o ni jako o moderátorku nebude ani velký zájem, když takto vyhořela. Navíc ji prý bude stát velké úsilí táhnout chod domácnosti a další děťátko tak nyní nebude na seznamu priorit.

K tomu všemu by musela začít uvažovat o koupi většího bytu, protože ten současný by jí zřejmě v budoucnu nevyhovoval pro početnější rodinu.

Kdoví, jestli jí tak nyní nehrozí, že přijde o práci svých snů, a ještě navíc o svého životního partnera. Také se začalo spekulovat o tom, že spolu snad už manželé nežijí pohromadě. Otázkou tedy je, jestli vůbec dokáže Gabriela zabezpečit sebe samu, a ještě malého syna Bena (1).

Možná, že se dá nakonec dohromady se svým kolegou Matějem Misařem (26). Několikrát se totiž špitalo o jejich románku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden