Moje sladké tajemství

Skončí na ulici?

Přežívá na sociálních dávkách?

Toužila najít ve Finsku štěstí a začít nový život, místo toho ji provázejí další potíže. Dcera nejslavnějšího českého zpěváka Karla Gotta (†80) možná skončí mezi bezdomovci.

Dominika Gottová (48) se po různých peripetiích, které ji v Česku provázely, rozhodla udělat za svým dosavadním životem tlustou čáru a začít znovu.

Pokolikáté už? To možná neví ani ona sama. Vrátila se k údajně napravenému nevěrníkovi a psychicky nemocnému muzikantovi Timu Tolkkimu (55) a zoufale se snaží najít práci.

Dostanou se někdy ze dna?

Neprošla psychotestem

Dominika se dříve živila jako barmanka a servírka, z tohoto odvětví už ale chtěla zmizet a udělat si rekvalifikační kurz. Věřila, že si bude vydělávat jako člen ochranky. Podle dostupných informací údajně neprošla psychotesty.

„Nezadařilo se, budu to zkoušet dál,“ stojí si za svým Gottová. Vše konzultovala s psychologem, který jí radí, aby se odstřihla od dění v Česku. Situace donutila dceru Karla Gotta poptat se na práci v bývalém zaměstnání, helsinském sushi baru.

Tam pro ni místo zatím nemají. Tolkki jako bývalá hvězda finské metalové scény sem tam něco vydělá koncertem nebo lekcemi hry na kytaru, vyskakovat si ale nemohou. Částečně tedy nejspíš Gottová žije ze sociálních dávek.

Jedla s bezdomovci

V nelehké životní situaci se manželé ocitli víckrát. „Byli jsme na tom tak špatně, že jsme s Dominikou museli jít na jídlo do útulku pro bezdomovce.

Šílené! Dcera milionáře jí s bezdomovci...,“ svěřil se v rozhovoru Timo. Údajně tehdy kontaktovali Ivanu Gottovou (45) s žádostí o pomoc, ale té se nedočkali. Vdova je zřejmě přesvědčená, že už Dominika dostala dost příležitostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden