Moje šťastná hvězda

Skončí nakonec herečka Obermaierová úplně sama?

Moje šťastná hvězda

Po rozvodu s manželem měl v jejím srdci místo jen jediný muž – syn Jaroslav. Avšak zdá se, že ten se nyní rozhodl matku opustit!

JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (76) žije pro svého jediného syna JAROSLAVA (42). Teď to ale vypadá, že se herečka bojí, že ji její milované dítě opustí!

A čkoli byla Jaroslava Obermaierová (76) svého času idolem mnoha mužů, již dlouhé roky žije sama jen se svým jediným synem Jaroslavem (42).

Pro něj by se hvězda nekonečného seriálu Ulice snad i rozkrájela. Zasvětila mu svůj život a dělá vše pro to, aby se mu dobře dařilo. Nyní se však zdá, že se hereččin syn chystá konečně vylétnout z hnízda!

Bojí se o něj

Herečka se nikdy netajila tím, že je pro ni její syn na prvním místě. O Obermaierovi je známo, že má zdravotní a psychické problémy. I z toho důvodu se o něj

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden