Můj čas na kafíčko

Skončí nakonec Martina Randová úplně sama?

Hvězda seriálu Ulice Martina Randová (52) říká, že je smířená s tím, že svou osudovou lásku, se kterou založí rodinu, už nikdy nenajde.

V posledních letech na to navíc neměla ani čas, protože se upnula na svou maminku, s níž žije pod jednou střechou. Společně s nimi je doma ještě fenka Mína, jež nejspíš tak trochu herečce nahradila dítě, kterého se nikdy nedočkala.

Martin Zounar (56).

Lásky má prý v životě hodně

„Nikdy jsem netrpěla nedostatkem lásky, vždy jsem jí měla kolem sebe hodně,“ říká dodnes Randová. Už teď ji ale musí ve snech děsit pomyšlení na to, co bude, až její maminka nebude. Hrozí totiž, že skončí úplně sama! Herečka má velké srdce, což ukázala nejvíc v roce 2011.

Tehdy zemřel její nevlastní otec a maminka zůstala sama v Tachově. Randová ale ani na okamžik neváhala a ovdovělou maminku z Tachova přestěhovala do svého pražského bytu. „Byla bezradná, zoufalá a sesypala se.

A já si uvědomila, že buďto jí vytvořím domov, nebo to dopadne špatně,“ svěřila se herečka ze seriálu Ulice. Randová si společný život s maminkou nemůže vynachválit. Zejména pak proto, že jí nikdy nemluvila do života. Naopak ji za všech okolností podporuje a dává jí spoustu lásky.

Věřila, že jsou si souzeni

Možná tolik, že vlastně jinou nepotřebuje a nevyhledává. Není tajemstvím, že se ve společnosti nikdy s žádným partnerem neobjevila. Sice prožila několik lásek, ale vždy to skončilo smutně. V posledních letech se povídalo, že byla zamilovaná do svého kolegy ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Martina Zounara (56).

Myslela si, že jednoho dne i on pochopí, že jim spolu bude krásně, a budou něco víc než jen dva kamarádi. Když se ale Zounar zamiloval do psychiatričky Kateřiny Kantové (44), nejspíš zhasla i poslední jiskřička její naděje.

Naděje umírá poslední

Tím spíš, když by letos mělo dojít na svatbu. Jsou ale stále kamarádi, a Randová si dokonce i skvěle rozumí s Kantovou. Momentálně jí to stačí, protože má svou maminku, a my jí přejeme, aby spolu žily ještě mnoho let. A kdoví, třeba si jednoho dne pro herečku její princ na bílém koni ještě přijede.

Rodinu spolu už nejspíš nezaloží, ale prožívat vášnivou a čistou lásku určitě mohou. Té má v sobě Martina Randová opravdu hodně, a kdyby se našel nějaký muž, který ji bude opětovat, dozajista by udělala první poslední v zájmu toho, aby s ní byl šťastný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden