Moje šťastná hvězda

Skončí nakonec Randová úplně sama?

Moje šťastná hvězda

Ráda by se zamilovala, chtěla by po svém boku sympatického a fajn chlapa. Ale zatím se jí to ne a ne podařit. V čem je vlastně problém?

Ačkoli se poslední dobou povídalo, že má blízko k seriálovému kolegovi Václavu Svobodovi (60), nejspíš je herečka Martina Randová (52) sama. Začíná se bát, že smůlu v lásce nezlomí?

Jen těžko byste v českém showbyznysu hledali hodnější a sympatičtější herečku, než je hvězda seriálu Ulice Martina Randová (52). Je tak s podivem, že ani po padesátce stále nenašla svého pana Božského. Ne že by neměla ctitele, ale jednoduše už dlouho nepřeskočila pověstná jiskra.

A když už ano, většinou se jednalo zadané muže, kteří jednoduše kvůli Randové nechtějí opustit své partnerky. Momentálně tak sdílí společnou domácnost „jen“ s milovanou maminkou. Co ale bude, až jí dojdou síly a 

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden