Můj čas na kafíčko

Skončí v léčebně jako nesvéprávná?

Felix Slováček (76) si vzal do hlavy, že svou stále ještě manželku Dádu Patrasovou (63) nechá zbavit svéprávnosti. Dokonce si k tomu najal stejného právníka, který řešil případ Krampolovi. Herečka už za sebou má dost skandálů, které s alkoholem souvisely.

Poslední kapkou byla bouračka, po které přišla Dáda o papíry i o většinu kšeftů. Felix doufal, že si řekne, že už toho bylo dost a přistoupí na dobrovolnou léčbu. Jenže Dáda tvrdí, že za jejími problémy jsou spíš léky a že nepije.

Dobrovolně na nějaké léčení určitě nepůjde. Jenže podle Felixe by to s ní mohlo dopadnou stejně jako s Ivetou Bartošovou (†48). Už spřádá plány, jak manželku dostat do léčebny bez jejího souhlasu. To by jí ale musel nechat zbavit svéprávnosti.

„Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat.“ Felix to vidí jako jediný způsob, jak Dádu zachránit. Bojí se aby si opravdu Dáda pod vlivem alkoholu nesáhla na život.

„V tu chvíli mě národ přestane mít za muzikanta a bude mě považovat za vraha. Budou říkat, že jsem ji zavraždil a o nic se nepostaral. Já ale v podstatě nedělám nic jiného, než že se starám,“ obhajuje své kroky hudebník.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden