Můj kousek štěstí

Skončí v ordinaci?

Už v době, kdy v seriálu Ordinace v růžové zahradě přišla o roli vrchní sestry, to s herečkou Bárou Štěpánovou (60) vypadalo nahnutě. Jenže ani po čase její postava upovídané Babety nedostává více prostoru. Dokonce se údajně šušká, že by z obrazovky mohla zmizet úplně.

Role rázné sestry Babety sedla Báře Štěpánové jako ulitá. Téměř okamžitě si získala obrovskou popularitu u diváků. Díky tomu jí scénáristé dávali stále víc prostoru, což se logicky promítlo do vyšších honorářů. Štěpánová mohla být spokojená, protože pravidelný příjem potřebovala jako sůl. Kromě dluhu, který si přinesla z manželství s Lubošem Rychvalským (55) a kvůli kterému přišla o pražský byt za miliony, údajně řeší finanční potíže také se současným mužem Miroslavem Barabášem (56). S ním si pořídila nádherný dům v Zákolanech, jenže na Barabáše prý bylo kdysi uvaleno několik exekucí.

Musí se otáčet

Podtrženo, sečteno, Štěpánová se musí pořádně otáčet, aby vydělala dostatek financí. „Musím říct, že tuhle postavu si obrovsky užívám. Kdoví kam by se bez ní ubíral můj život,“ potvrdila nepřímo sama herečka, jak moc je pro ni tahle práce důležitá. Jenže když před dvěma lety Štěpánová v seriálu přišla o místo vrchní sestry, které získala kariéristická vdova Květa Hrzánová v podání herečky Kláry Ottové (43), byl to pro herečku zřejmě velký šok. Najednou se musela vyrovnat s tím, že v seriálu hraje „běžnou“ sestru a nemá už tak velký prostor jako dřív.

Méně slávy a peněz

Pro Ottovou, která si polepšila, to přitom bylo přesně naopak. „Samozřejmě to přináší mnohem víc natáčecích dní a větší příjem. Nehledě na popularitu. Takže méně slávy a peněz pro Báru a víc pro Kláru,“ nechal se slyšet zdroj z okolí seriálu. „Když bych v seriálu ještě chvíli zůstala, tak bych byla moc ráda,“ řekla sama Štěpánová. Je přirozené, že o dobře placenou práci určitě hodně stojí. Herci z Ordinace si totiž mohou průměrně přijít přibližně na deset tisíc korun denně. Není proto divu, že si Štěpánová nemůže svoji úlohu vynachválit. „Role mi dává obrovské možnosti, protože tahle postava stále skrývá spoustu tajemství. Můžeme jenom hádat, proč se vdala až tak pozdě a nikdy neměla děti. „V seriálu se objevuje hodně skvělých herců a jestli se u obrazovek baví i diváci, tak jsem spokojená,“ dodává herečka.

  Na seriálu je závislá

Moc dobře ví, že svoji práci musí umět před diváky přece jenom trochu prodat. A pokud je to ona, kdo přináší do rodinné kasy slušné peníze, ztráta práce by se mohla odrazit i na jejím manželství. Snad k tomu ale nedojde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden