Moje šťastná hvězda

Skončí zase spolu?

Už je to neskutečných devět let, co spolu netvoří pár. Dlouhé roky ani jeden z nich ale nechtěl o rozvodu ani slyšet. Všichni si mysleli, že to takhle bude až donekonečna. Richard Genzer (54) však všechno překvapivě loni rozsekl.


„Řešíme ho a dáváme tomu prostor, aby vše proběhlo v klidu,“ nechal se slyšet. Jenže od té doby uběhl další rok a věci se pořád moc nepohnuly. Zjistí bavič nakonec, že je pro něj Linda Finková (53) přece jen ta pravá?


Opustí partnera a vrátí se ke Genzerovi?

Přítelkyně se s ním rozešla

Byl to právě Richard, kdo kdysi od rodiny odešel. Poznal totiž Markétu Jiránkovou (43), se kterou byl až do roku 2018. Plánovali veselku, z té ale sešlo. Netruchlil však dlouho. Záhy mu totiž do cesty vstoupila sympatická Pavla Kalinová.

Z atraktivní blondýnky byl úplně vedle, a jak sám řekl, nedokázal pochopit, jak se tak krásné stvoření mohlo do něj zamilovat. Před dvěma měsíci ale smutně svěřil, že se potají rozešli. „Odešla se, stýská se mi a moc ji miluji,“ dodal k tomu sklíčeně. 

Nabídne mu svoji náruč?

A jak už to tak někdy bývá, zavalil se prací. Vzhledem k tomu, že v té době ještě nemohl hrát, otevřel si v přístavišti kiosek, kde lidem dělal palačinky. Jeho stále ještě manželka z toho byla nadšená. „To je přece super, že nesedí doma na zadku.

Ríšo, za mě jsi jednička,“ napsala dojemně na sociální síť.  Bude snad hledat útěchu právě u ní? Linda mu byla vždycky nablízku, když ho něco trápilo, a nejinak tomu bude asi i nyní. Pěvecká koučka má sice partnera, manžel jí ale nikdy nezačal být lhostejný. A stará láska zkrátka nerezaví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden