Moje sladké tajemství

Skončí znovu se zlomeným srdcem?

Už dvakrát byla Lucie Bílá (52) v životě vdaná. Prvně zkoušela v manželství štěstí se Stanislavem Penkem (44), podruhé pak s výrazně mladším Václavem Noidem Bártou (36). V obou případech to ale skončilo jinak, než si vysnila.

A zdá se, že si zadělává na další problém i ve svém současném vztahu. Nechtěla nic uspěchat Možná právě kvůli svým špatným zkušenostem šla do vztahu s Radkem Filipim (35) poměrně opatrně. Už před dvěma lety začal zdobit její prsteníček nepřehlédnutelný briliant, dlouho se ale k tomu skvostu nechtěla nijak vyjadřovat.

Nejspíše si chtěla ověřit, zda Radek tímto gestem pouze nechce způsobit, že si Lucii omotá kolem prstu. Nedávno se ale k tomuto tajemství vrátila. „Dnes jsou to dva roky, co mi ten můj vysněný navlékl na prst zásnubní prsten a bez papírování a zvonů se stal mým vyvoleným,“ rozněžnila se jedna z našich neslavnějších zpěvaček.

Je přesně tím mužem, kterého hledala Ta v Radkovi našla především oporu, jelikož kvůli jeho svalnaté postavě z něj jde respekt a určitě není pro Lucii jen partnerem, ale tak trochu i osobním ochráncem.

Radek Filipi je nejen Lucčiným partnerem, ale také osobním strážcem.

Z jejího prohlášení ale vyplývá, že společnou svatbu neplánují. Možná se Bílá obává, že kdyby tímto způsobem vztah posunuli, znovu by dopadl špatně. A být třikrát rozvedenou ženou určitě nechce. Děsit ji může i to, že kdyby svoji lásku zpečetili před oltářem, možná by Filipi začal cítit, že už o svou milou nemusí tolik bojovat, že ji má jistou a už by se o ni přestal starat a rozmazlovat ji jako princeznu.

A právě tohle chování, kdy si připadá jako žena, kterou chrání její „princ na bílém koni“, má na Radkovi tolik ráda. Na druhou stranu mu to ale dokáže také velmi dobře oplatit. Její dárky stojí za to Proslýchá se totiž, že bývá ke svým partnerům opravdu hodně štědrá.

Noidovi měla údajně pořídit nejen motorku, ale také pořádně drahý automobil. V minulosti obdarovala také svého dalšího bývalého přítele Petra Makovičku (43), jemuž prý zaplatila kavárnu. Zkrátka si zatím nepřišel ani Radek, který se také vozí na motorce, kterou měla prý financovat jeho partnerka.

Sbalit Lucii tak vypadá jako úplná trefa do černého, člověk si totiž může splnit spoustu snů, na něž v peněžence nemá. Jen aby ale Radek nebyl další z řady těch, kteří ji pouze využívají k vlastnímu obohacení a v okamžiku, kdy bude cítit, že už má dost, ji opustí.

Třeba je ale právě on tou pravou láskou, na kterou čekala, a zajímá ho i ona, a ne jen její peníze..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden