Můj kousek štěstí

Skončil i poslední vztah krachem?

Není to tak dávno, co Lucie Borhyová (42) mluvila o rozšiřování rodiny a o svatbě. Zářivou budoucnost si malovala s mladším partnerem Michalem Smečkou (32). Toho ale už dlouho prý nikdo u domu moderátorky neviděl. Spekuluje se, že je zase sama. 

Vztah se Smečkou dlouho tajila. Nejspíš se poučila z minulosti a nechtěla svůj vztah vystavovat mediálnímu tlaku, dokud si jím nebyla jistá. Stejně tak si Borhyová nechala pro sebe, když se k ní její partner nastěhoval.

„Žijeme spolu v jedné domácnosti, ale už je to tak dlouho, že mi nepřišlo zajímavé o tom mluvit,“ pronesla jen tak mimochodem vloni.

Přestože by tedy měli partneři spolu žít, sousedé tvrdí, že Smečku už dlouho neviděli. Nejsou si jistí, jestli ještě s Borhyovou bydlí. Toto svědectví jen podpořilo spekulace o krizi, která měla vztah nějaký čas provázet. Zalekl se snad Smečka jejích smělých plánů?

Těžká zkouška

Situace kolem virové pandemie byla náročná pro mnoho párů a Borhyová se Smečkou nebyli zřejmě výjimkou. Jejich životy se otočily rázem o sto osmdesát stupňů, děti, Linda (5)Lucas (11), byly dlouho doma a partneři na sebe měli možná nezvykle mnoho času, což ne vždy je ku propěchu.

Slova sousedů o absenci přítele naznačují, že pár tu těžkou zkoušku pravděpodobně neustál. Podle odborníků, i když jsou ve vztahu byť jen malé problémy, které by za normálních okolností člověk přešel mávnutím ruky, za podobně vypjaté situace se mohou výrazně prohloubit a do té doby pohodový vztah zásadně ohrozit.

Po několika týdnech, kdy měla být Borhyová jen sama s dětmi, ji zachytil fotograf spolu se Smečkou, jak opouštějí dům. Ten den měla slavit moderátorka své čtyřicáté druhé narozeniny.

A co pusu?

Předtím než oba nasedli do svých vozů a odjeli, si dlouze povídali, na žádný letmý dotyk nebo třeba polibek na rozloučenou však nedošlo. Zdá se jako by city obou partnerů výrazně ochladly. To by ovšem pro blondýnku bylo zcela jistě obrovským zklamáním.

Vždycky toužila po velké a úplné rodině a s Michalem měla plánovat třetího potomka. „Uvidíme, co mi osud nadělí,“ nechala se slyšet moderátorka. Přestává snad věřit, že by se mohla dalšího dítěte a svatby ještě dočkat?

Další rozchod? 

Nikdo by se nedivil, kdyby po dalším krachu na muže zanevřela a rozhodla se žít s dětmi sama. Tvrdou životní lekci jí v minulosti uštědřil Niko Papadakis (44), který ji opustil údajně těhotnou. Nebo také Michal Hrdlička (31) s nímž má Lindu. Ten odešel, když se dcerka sotva batolila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden