Můj čas na kafíčko

Skončila bez peněz a sama s dětmi!

Nedávno se v médiích provalilo, že se po dlouhých jedenácti letech rozpadlo manželství modelky a moderátorky Ivety Vítové (39) a podnikatele Jaroslava Víta (45). Podle všech dostupných informací jí měl být nevěrný.

Vít si užívá s mladší milenkou

Ostatně, to potvrzuje i skutečnost, že momentálně randí s dcerou herce Vladimíra Kratiny (70), Dominikou Kratinovou (29). A to v době, kdy formálně jeho manželství s Vítovou stále trvá. Jak takové životní okamžiky vlastně moderátorka zvládá?

Mnoho žen se prostřednictvím sociálních sítí snaží s Vítovou poradit, jak se zachovat a co dělat, když se něco takového v životě stane. „Ptáte se mě na radu, co dělat, že jsem silná, ale já nejsem,“ postěžovala si na internetu. Plácá se v tom prý jako snad všechny jiné ženy, které něco takového potkalo a nezbývá jí nic jiného než bojovat.

Trápí ji i nedostatek financí

Jelikož se stále ještě nevrávila k moderování na Nově, začínají se jí evidentně tenčit i finanční prostředky. A asi i proto se rozhodla, že postupně začne prodávat věci po svých dětech.

Začala je nabízet na sociálních sítích. „Co si budeme povídat, každá kačka se teď hodí, takže tímto prosím všechny komentáře, že bych to měla darovat, za nežádoucí,“ uvedla krásná modelka.

Bude se muset brzy vrátit do televize?

Uvidíme, jestli rozchod s manželem a patrně i skutečnost, že nebude mít přímý přístup k jeho penězům, donutí Ivetu Vítovou, aby se na Novu vrátila dříve, než plánovala.

Těsně po rozchodu s Vítem totiž sice oznámila, že není možné začít znovu pracovat, protože zůstala sama na malého syna Matýska (1) a k tomu dceru Anetku (8), ale asi tuší, že brzy příjde chvíle, kdy to bude muset řešit. „Když se vrátím do práce, musela bych využít chůvu,“ má už v hlavě záložní plán.

Chůva je ale docela drahá záležitost

Dobře ale ví, že dobrá chůva je finančně nákladná a mohlo by se tak klidně stát, že velkou část toho, co si na televizní obrazovce vydělá, investovala právě do ní. Druhé dítě si navíc chtěla co nejvíc užívat.

Zatím prý žije z úspor, mateřské a také z toho, co si vydělá spoluprací na sociálních sítích. Ani s ohledem na napjatou finanční situaci ale rozhodně neplánuje prosit manžela, aby se k ní vrátil. To je i s ohledem na její hrdost pravděpodobnější, že si Česká Miss 2009 najde nového muže a případného živitele.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden