Můj čas na kafíčko

Skončila herečka Aneta Krejčíková v posteli s Kazmou?

Už delší dobu se říká, že hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková (32) není ve svém vztahu s tělocvikářem a fitness trenérem Ondřejem Rančákem (39) šťastná. Trápí ji nejenom jeho údajné dopisování s jinými ženami, ale také to, že se stále nevzali.


Ztratila naději


„Už jsem se smířila s tím, že se v tomto životě nevdám, ale mně to nevadí,“ svěřila se herečka. Možná to ale má svůj důvod. Nedávno z galavečeru Český lev totiž odešla s bavičem Kamilem Bartoškem alias Kazmou (38). Opouštěli pražské Rudolfinum zavěšeni do sebe a fotografům se je podařilo zvěčnit!


Kamil Bartošek (38).

Muže přitahuje jako magnet

Krejčíková přitom byla jednou z krásek večera. V poslední době výrazně zhubla, nechala si zpevnit vnady, a muži jsou z ní úplně vedle. Bartošek má být navíc v poslední době bez stálé partnerky, a kdoví, možná mezi nimi přeskočila jiskra a podaří se mu vyšachovat zlobivého tělocvikáře Rančáka.

Pokusí se udržet rodinu?

S tím má sice syna Bena (5) a dceru Antonii (3), ale pokud si dlouhodobě nerozumí a Rančák má oči i pro jiné ženy, nikdo by se Krejčíkové nemohl divit, kdyby od něj odešla. Tím spíš, když u nich doma panují neshody.

„Umíme se pohádat, ale když z nás opadnou emoce, jsme schopni si o tom popovídat,“ tvrdila Krejčíková ještě nedávno. Sluší se také připomenout, že Rančák požádal Krejčíkovou o ruku už dvakrát a herečka mu to jednou oplatila.

Nechala na náhrdelník vyrýt zamilovanou básničku s výzvou, aby si ji už konečně vzal. Jenže ani takto krásné gesto nezabralo, a svatba je stále v nedohlednu. „Nevím, jestli si mě nechce vzít, ale nevzal si mě ještě, tak možná nechce,“ říká smutně.

Těžko tak říct, jakým směrem se bude ubírat jejich vztah. Otázka také je, co se dělo poté, co odešla z Českého lva s Kamilem Bartoškem. Samozřejmě ji mohl jen doprovodit k taxíku, rozloučili se a byl konec.

Existuje ale i varianta, že oba nastoupili do taxíku společně a odjeli někam, kde budou mít více soukromí. Jak to celé dopadlo, ale samozřejmě vědí jen oni dva. Je ale jasné, že pro Krejčíkovou bude udržení rodiny prioritou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden