Moje šťastná hvězda

Skončila herečka úplně sama?

Moje šťastná hvězda

Poté, co odešel její manžel na věčný odpočinek, zůstalo v srdci Daniely Kolářové prázdné místo, které se jí dodnes nedaří zaplnit.

Už dobře ví, že nahradit svého milovaného manžela v jejím životě nikdo nedokáže. Herečka Daniela Kolářová (77) ale bohužel kvůli tomu údajně trpí samotou, se kterou se těžko smiřuje.

Skončilo natáčení seriálu Zlatá labuť, ve kterém legendární herečka září. Pro Danielu Kolářovou (77) to je podle všeho velmi špatná zpráva, protože si zvykla být mezi lidmi, kteří jí zvedali náladu a nechávali ji zapomenout na to, že se vrací do prázdného bytu.

I když se stále snaží tvářit vesele a nedávat na sobě znát chmury, realita je prý odlišná. Přitom by všechno mohlo být jinak. Jenže se povídá, že její dva synové, které má s Jiřím Ornestem (†70), s ní netráví zdaleka tolik času, kolik by si přála.

Nikoho bližšího, než jsou Šimon (49) a Daniel (47), už herečka bohužel nemá. Fakt je, že

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden