Moje šťastná hvězda

Skončila Hybnerová bez chlapa a úplně bez peněz?

Moje šťastná hvězda

Dalším složitým obdobím prochází herečka Vanda Hybnerová. Ačkoli se to snaží skrývat, údajně ji trápí samota, a navíc se mají prý kupit i problémy v práci!

Krutý osud herečce Vandě Hybnerové (55) stále hází klacky pod nohy. Nejenže má být sama, ale navíc se povídá, že brzy přijde o své seriálové role. Skončí kvůli tomu na dně?

Sympatické herečce ze seriálu Ulice Vandě Hybnerové (55) se nejspíš život rozpadá jako domeček z karet. Bohužel stále nenašla toho pravého a po údajném rozchodu s automobilovým jezdcem Jakubem Chourou (42) má být už několik let sama.

Navíc to vypadá, že brzy skončí i v nekonečné Ulici. Ze zákulisí natáčení nekonečného seriálu totiž unikají informace, že její role bude mít v Ulici čím dál méně prostoru a do budoucna s ní tvůrci dokonce vůbec nepočítají.

To je samozřejmě pro herečku problém, protože to je patrně její hlavní zdroj příjmů. Reálně tak bohužel hrozí, že

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden