Moje sladké tajemství

Skončila Krejčíková sama? Rychle shání byt!

Došla jí s tělocvikářem trpělivost?

Je vztah Anety Krejčíkové (32) ze seriálu Ulice a tělocvikáře Ondřeje Rančáka (39) už nadobro u konce?

Když se herečky novináři na jejího partnera ptali, arogantně odsekla, a Rančák jim naopak odvětil, že se mají zeptat právě jí. Jako by se snad nikdo nechtěl napřímo vyjádřit, že jejich vztah po tolika letech zkrachoval.

S Rančákem už zažila hodně perných chvilek!

Smutné výročí

Zasnoubení jsou už od roku 2017, a navzdory tomu, že zpočátku se Krejčíková na svatbu těšila a toužila být za nádhernou princeznu, postupem let takřka ztrácela naději, že vůbec k něčemu ještě dojde. Mít na ruce sedm let zásnubní prstýnek bez výsledku, to není žádný med.

Doma má sexbombu, ale to mu zřejmě nestačí.

Na konci února měli s partnerem výročí, kdy před ní poklekl během představení na prknech Divadla Na Fidlovačce, a někteří z jejich známých si mysleli, že by to byl skvělý den na to, aby se konečně vzali.

Všechno je ale zjevně jinak. Občas se šuškalo, že se rozešli, pak se zase mluvilo o tom, že spolu sice jsou, ale Krejčíková trpí jeho nevěrami. Sama přiznala, že prožili velmi vážné partnerské krize.

Hledá povyražení?

Navzdory zlým pomluvám mají ale dvě děti a celé léto strávili společně. Možná že chtěla udělat maximum pro to, aby vztah zachránila. Dokonce se měli přestěhovat do většího, aby se rodině dobře žilo. Je to však jen pár dní, co začala urgentně shánět byt v Praze, odkud se před časem stěhovali.

Potřebuje snad s dětmi někde složit hlavu? Nedávno se objevily informace, že Rančák chodí po seznamkách a hledá si někoho na povyražení. Nikdo sice žádný důkaz nepředložil, ale všechno nasvědčuje tomu, že je definitivní konec!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden