Můj kousek štěstí

Skončila na kapačkách!

Kdo je chorobně závislý na práci a vydělávání peněz, bývá nepoučitelný. A vypadá to, že se tento problém citelně dotýká Evy Burešové (28). Právě hvězda seriálu Slunečná evidentně patří k těm, kdo si nedokáže říci: A dost!

Věrna přísloví, že železo by se mělo kout, dokud je žhavé, snaží se vytřískat z popularity co největší kapitál. Pravděpodobně bychom si na jejím místě počínali stejně, neboť cinkot peněz je lákavý, leč mnozí z nás by přece jen zpozorněli, kdyby se už začaly ozývat zdravotní problémy.

Trop na záda

Představitelka statkářky Týny Popelkové je bohužel ignorovala, a tak se stalo, co se stát muselo: skončila v nemocnici na kapačkách. „Musela jsem zrušit některé akce. Moje tělo vypovědělo službu,“ svěřila se fanouškům zoufalá herečka. „Nedivím se mu, tento zápřah je prostě moc.“ V pouhých osmadvaceti letech se nemohla hýbat, měla zablokovaná záda.

Šílené tempo

Čtyři dny strávila v nemocnici v hrozných bolestech, čas na rekonvalescenci si k úžasu fanoušků nedopřála. Jakmile se odbelhala do domácího ošetřování, nikdo ji už nedokázal zastavit: okamžitě se vrhla do práce.

„Šlo to pomalu a bolestivě,“ svěřila se, že natáčení Slunečné bylo peklo. Aby ne, když se měla namísto vysokého pracovního nasazení zotavovat z kolapsu.

Jejímu prohlášení: „Trochu zpomalím a budu regenerovat,“ nevěří živá duše. „Je mi líto, že jsem tyto dny musela rušit všechna představení i koncerty, ale věřte mi, že kdyby to jen trochu šlo, nic bych nerušila,“ naříká herečka. Nabrala si příliš velké sousto. Její pracovní tempo by nevydržel snad ani kůň.

Bylo by to velké sousto i pro svobodnou dívčinu bez závazků, přitom úspěšná tmavovláska má malého Nathaniela (4) a vážnou známost s olomouckým šéfkuchařem Přemyslem Forejtem (34). Výčet hereččiných aktivit je neuvěřitelný. Hraje hlavní roli ve Slunečné a už teď se pro ni chystá netrpělivě očekávaný seriál Zoologická, kam se po skončení Slunečné přesune.

Soukromí v troskách

Účinkuje v Letních shakespearovských slavnostech, koncertuje, plánuje vydat další cédéčko a jako třešničku na dortu natáčí film, v němž hraje, jak jinak, hlavní roli. Jak už bylo řečeno, tohle by nevydržel ani kůň. Kolik času má vytížená herečka na soukromý život a na svého přítele šéfkuchaře? Hodinu měsíčně?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden