Moje šťastná hvězda

Skončila Michaela Maurerová opět sama?

Přestože si herečka ze seriálu Zlatá labuť Michaela Maurerová (43) své soukromí již roky úzkostlivě střeží, v poslední době se hodně spekuluje, zda je herečka vůbec ještě se svým posledním partnerem, s nímž má dvouletou dceru Emmu.


Svého vyvoleného sice Maurerová doposud neukázala, čas od času se však na sociálnách sítích pochlubila střípkem z jejich života. Jenže to už se ale poměrně dlouhou dobu nestalo.


Podivný vzkaz


Kromě toho si herečka na Vánoce postěžovala, že jich doma není tolik, kolik by si přála. Co tím myslela? Už dlouho se říká, že to muži s Maurerovou nemají vůbec snadné. Ačkoli to mohou být jen pomluvy, v minulosti už se o její povaze jeden muž skutečně přesvědčil.


Nevěra jen krátce po pohádkové svatbě


Není žádným tajemstvím, že její manželství s podnikatelem Milanem Kožíškem (52) skončilo poměrně krátce po svatbě. Podvedla ho s pohledným produkčním Ondřejem Potykou (42).


Jejich románek sice trval jen krátce a Maurerová ho litovala. Podvedený Kožíšek to ale nedokázal přenést přes srdce a své manželce neodpustil. I proto dlouhodobě tají identitu svého partnera Chce ho držet mimo dohled novinářů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden