Moje šťastná hvězda

Skončila s mužem, kterého nechtěla

ZLATA ADAMOVSKÁ (63) nikdy netoužila mít doma herce. Čím ji PETR ŠTĚPÁNEK (73) přesvědčil, že ho nakonec vzala na milost?


Jestli někdo může říct, že se pro něho stala Ordinace v růžové zahradě opravdu osudovou záležitostí, pak je to nepochybně právě Zlata Adamovská (63) a její třetí manžel Petr Štěpánek (73).


Herci se totiž seznámili během natáčení v kamenické nemocnici, a přestože v seriálu se neustále scházeli a zase rozcházeli, v reálném životě tvoří nerozlučnou dvojici. Je opravdu jejich vztah tak ideální, nebo je to jen póza pro fanoušky? A jak to, že se doma manželé vůbec nehádají? 


I po letech jsou zamilovaní jako dva puberťáci.

Perou se o vrtačku 

Herci spolu žijí už devět let jako manželé, znají se ale mnohem déle. Už v mládí spolu nejednou točili, nikdy však nepřeskočila ona pověstná jiskra. Adamovská si dodnes nedokáže vysvětlit, jak je možné, že po ní už tehdy Štěpánek „nevyjel“. On to vysvětluje tím, že měl zkrátka v merku jiná děvčata.

Herečce to ale nevadilo, protože ji nikdy ani ve snu nenapadlo, že by měla žít s hercem. „Jsou takoví sebestřední,“ pronesla Adamovská s tím, že se bála, aby si pak doma s mužem-hercem nepovídali jenom o práci. Zajímala se proto o jiné profese, ale jak se říká, odříkaného největší krajíc.

Když její budoucí muž přišel  do Ordinace a začali si společně v pauze mezi natáčením povídat o vrtačkách, bylo jasno. Dnes se o ni doma vesele perou, protože jsou oba kutilové. I když někdy možná tak trochu připomínají dvojici Pat a Mat. 

Hádky už nechtějí, užili si jich dost

Často manželé dostávají otázku, jestli se dokážou vůbec pohádat. Štěpánek se nechal slyšet, že se mu ještě nestalo, aby se s manželkou na něčem neshodli. Nemá důvod si stěžovat. „

My jsme se hádali v minulých vztazích,“ dodala ještě herečka s tím, že za tu dobu, co jsou spolu, je ještě žádný spor nepřepadl. A zdá se, že mluví pravdu. Každý z fanoušků, kdo je jen zahlédne na ulici, by potvrdil, že harmoničtější pár bychom asi jen těžko hledali. Někdy se zkrátka vyplatí počkat si na tu pravou lásku. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden