Moje šťastná hvězda

Skončila snad herečka bez peněz a úplně na dně?

Moje šťastná hvězda

Po rozvodu s nevěrným manželem to vypadalo, že našla novou lásku v hudebníkovi Holomáčovi. Nejspíš ji ale nakonec zklamal i on!

Hudebník Josef Holomáč (63) se zdál být ideálním kandidátem na nového partnera Veroniky Žilkové (62). Jenže to vypadá, že ho vyškrtla ze života a zůstala zase úplně sama...

Oblíbená herečka Veronika Žilková (62) je nejspíš znovu sama. „Partnera nemám a nikdy už mít nechci,“ potvrdila Žilková v  jednom rozhovoru. Tím jasně utnula spekulace, že by se snad s bývalým basákem skupiny Argema Josefem Holomáčem (63) měla chystat svatba.

Ono se není moc čemu divit. Vždyť herečka má i v tomto jasno, do „chomoutu“ vlezla třikrát a znovu už to rozhodně zkoušet nebude. Muži se k ní nezachovali vůbec hezky, vzpomínky jsou dost bolestné. Má právo pečovat hlavně sama o sebe, a ne řešit

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden