Můj kousek štěstí

Skončila v náruči mladíka

Manželova zrada a rozchod se na ní podepsaly, výrazně zhubla.

Nevěrného manžela už asi definitivně pustila z hlavy, hvězda seriálu ZOO to roztáčí s tanečníkem Markem Dědikem (40). Ten spolu s Pavlou Tomicovou (61) skončil v roce 2018 ve finálovém kole StarDance a osud je teď dal znovu dohromady.

Ona je ale o čtyřicet kilo štíhlejší, za což může stres po rozchodu s nevěrným manželem Ondřejem Malým (58), který ji opustil kvůli její kamarádce herečce Kristýně Kociánové (38). Prý to mezi „znovunalezenými“ tanečními partnery hodně zajiskřilo!

Malý už má novou rodinu, s milenkou má syna.

Žárlivá

Herečka na Dědika udělala velký dojem. „Je neskutečná! Škoda, že nebyla takhle hubená ve StarDance, v kaž­dém kole jsem ji mohl zvedat do nebes,“ rozplýval se tanečník.

Je sice ženatý s tanečnicí Terezou Dědik (34), v minulosti ale několikrát dokázal, že je rebel, kterému máloco dělá problém. Známá je třeba jeho vášnivá líbačka s mužem, při níž ho nachytali fotografové. Manželka je prý ovšem temperamentní a žárlivá.

„Asi jako každá žena. A která říká, že nežárlí, tak to dělá dvakrát více,“ řekla. Podle mnohých nejde pro scénu daleko. Manžel by si pak s veselou a družnou Tomicovou mohl léčit srdíčko.

Dvě vrby?

Nebylo by to poprvé, kdy se z „vrby“, která pofouká bolístku, stala přítelkyně ještě důvěrnější. A Tomicová by mohla vedle krasavce konečně přijít na rozpustilé myšlenky.

Moc klidu a pohody si v poslední době neužila, a to ji asi navíc teprve čeká oficiální rozvod s Malým. Je tak možné, že přijde praní špinavého prádla a na veřejnost prosáknou i pikantnosti. Zkrátka se zdá, že Dědik s Tomicovou si jsou vzájemně velice užiteční...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden