Můj čas na kafíčko

Skončila v posteli s nevěrníkem Klusem?

Můj čas na kafíčko

Společně působí jako reklama na štěstí, ale možná je vše trochu jinak, než to vypadá. Momentálně má být jejich vztah ve velké krizi. Může za vše herec ze ZOO?

Ačkoli se povídalo, že Eva Burešová (30) s Přemkem Forejtem (36) chystají svatbu, mělo dojít ke zvláštnímu zvratu. Herečka měla pustit do srdce jiného muže a ten se jí dostal pod kůži. Byla by ale opravdu schopna být Forejtovi nevěrná?

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30) prožívá možná složitější období, než se na první pohled zdá. Sice se otevřeně svěřila s tím, že ji psychicky ničí kritika, která se na ni často snáší, a že by proto nejraději odešla ze světa showbyznysu, jenže problémy v jejím životě mají být ještě horší.

Milostné vzplanutí v seriálu?

Utajený zdroj z blízkého okolí herečky nám prozradil, že se jí rozpadá i vztah s kuchařem a porotcem MasterChef Česko Přemkem Forejtem (36). Tráví jeden bez druhého tak moc času, že to Burešová pomalu

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden