Můj čas na kafíčko

Skončila v posteli svého sexy kolegy?

Hvězda nového seriálu Dobré zprávy Sára Rychlíková (22) dlouhodobě tvrdí, že je nezadaná. Společnost pohledných mužů ale ráda vyhledává a podle našich informací je jí minimálně sympatický její kolega ze seriálu Jan Fanta (27). Jsou milenci nejenom na televizních obrazovkách, ale i ve skutečnosti?

Který má u ní šanci?

Než se Rychlíková objevila v seriálu 1. MISE, asi jen málokdo tušil, že někdo takový existuje. Zdá se ale, že s ní TV Prima počítá i do dalších projektů, a momentálně je tak součástí i Dobrých zpráv.

Původně to vypadalo, že u ní bude mít největší šanci Vojtěch Vodochodský (28), který zazářil v seriálu Iveta, jenž pojednává o životě zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Objevili se společně na několika fotografiích na sociálních sítích a působilo to, že jeden druhému rozhodně nejsou lhostejní.

Jan Fanta (28).

Setkávají se i mimo kamery

Jenže to je minulost, později se spolu už moc neukazovali a daleko víc začala být Rychlíková spojována s Janem Fantou. A není divu, když v seriálu mají společnou hlavní roli, tráví spolu během natáčení hodně času a podle našich informací se setkávají i v soukromí.

Oba jsou mladí, pohlední a vlastně jsme se v redakci shodli na tom, že by jim to spolu slušelo. Rychlíková se sice před čase svěřila, že jí maximálně vyhovuje být nezadaná a užívat si stavu svobodné slečny, ale nejspíš v tom hrálo roli také to, že ještě byla plná předchozí nešťastné lásky, o které odmítá mluvit.

Snad si jen potřebovala odpočinout a možná si užít, že se jí muži dvoří a pokouší se ji získat. Fanta má ale před zástupem ctitelů velký náskok, a kdoví, možná polibky, které od nich vidíme na obrazovkách, poctivě trénují v soukromí.

Je spíš na starší?

Tak uvidíme, jak se vše vyvine. Jestli přiznají, že tvoří pár i mimo kamery, nebo to bude jinak. Fakt je, že během natáčení 1. MISE s nikým tak silně spojována nebyla a nakonec se ukázalo, že tam jí asi nikdo sympatický nebyl.

Dobré zprávy jsou ale plné mladých herců a v této společnosti je asi pro Sáru přirozenější hledat si novou lásku. Anebo klidně jen milence – však je mladá, tak proč by si jen tak nezávazně neužívala, že?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden