Moje sladké tajemství

Skončila zase sama?

Horoucí láska Hany Vagnerové (40) ze seriálu Vyprávěj a sexy Francouze Nicolase Escaviho (36) pravděpodobně dospěla k hořkému konci! Donedávna to přitom vypadalo, že je to ten pravý.

Dokonce se jim vztah dařilo udržet i na dálku. Jenže zatímco krásná herečka toužila po rodině a zázemí, Escavi, který už dvě děti z předchozího vztahu má, se do dalších závazků nehrnul a chtěl si užívat nespoutaného života. Na Vánoce zůstal surfař ve své rodné Francii, kde trávil čas s dcerami.

Kolegové jsou z ní vedle, na chlapy ale nikdy štěstí neměla.

Pokud neoslavili Vánoce o pár dní dřív nebo později, je možné, že má Vagnerová hodně trpký začátek nového roku. S partnery to měla vždy jako na houpačce a teď se nejspíš znovu potvrdilo, že na výběr správného protějšku zkrátka nemá talent.

Sluší jim to spolu, o tom žádná. Každý chce ale asi něco trochu jiného.

Jestli se ukáže, že je mezi nimi konec, bude muset spřízněnou duši hledat znova. Možná že jí to dá alespoň příležitost jít opět za svým hollywoodským snem. Prorazit v zahraničí zkouší už nějaký ten pátek, kvůli Escavimu prý ale všechny plány odsunula na druhou kolej. Ne nadarmo se říká, že se všechno děje, jak má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden