Můj kousek štěstí

Skoncujte jednou provždy s pomerančovou kůží!

Boj s celulitidou je běh na dlouhou trať, ale kdo má vůli a vydrží, výsledků se opravdu dočká. Kromě změny životního stylu si můžete na pomoc přizvat pomocníky z řad speciálních krémů. Klíčem k úspěchu je správná aplikace daného přípravku.

Trpí štíhlé i boubelky

Nevzhledné dolíčky v kůži trápí nejen boubelky a ženy kyprých tvarů, ale i velmi štíhlé ženy.Není výjimkou, že dokonce i modelky mají problémy s pomerančovou kůží. Kdo si však myslí, že jej spasí jeden zázračný krém a za týden bude po potížích, ten se hluboce mýlí. Za celulitidou stojí často špatné stravování. Proto je třeba v první řadě přehodnotit jídelníček a tělu dodávat více zeleniny a tekutin.

Bez pohybu to nejde

Boj s celulitidou si žádá dostatek pohybu. Nemusíte se bát, že budete muset běhat maratony nebo zvedat činky, pro začátek bohatě postačí obyčejná svižnější procházka. Pokud vám to zdraví dovolí, můžete později přidat dřepy nebo výpady, které jsou oblíbené zejména pro svou vysokou efektivitu.

Rozprouděte lymfu

Jakmile učiníte potřebné změny, zařaďte také pravidelné masáže, peelingy a mažte se speciálními krémy. Je důležité rozproudit lymfatický systém, i s pomocí odborníků.

Blahodárná masáž

Masírujte si nohy a pozadí krouživými pohyby odspoda směrem nahoru. Využít můžete třeba masážní rukavice se štětinkami nebo kalíšky. Na masáž můžete použít speciální krémy proti celulitidě, které díky obsahu aktivních látek mohou zvýšit několikanásobně její účinnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden