Moje šťastná hvězda

Marta Vančurová (74): Skromná hvězda, která nikdy netoužila po slávě

Moje šťastná hvězda

V mládí Martu Vančurovou doslova přemlouvali, aby se stala herečkou. Poté, co jí život postavil do cesty hodně těžké zkoušky, si nyní užívá každého dne.

Nechybělo mnoho a mohli jsme MARTU VANČUROVOU (74) vídat jako televizní rosničku. Naštěstí si jí ale všimli ti správní lidé a objevili v ní ojedinělý talent.

Dětství prožila Marta Vančurová (74) na pražské Lhotce, která v těch letech nebyla zaplavena paneláky, jako je tomu dnes. Tehdy to byl venkov, kde si mohly lhotecké děti hrát uprostřed venkovské „divočiny“ a chodit tatínkovi pro pivo do džbánku do místní oblíbené hospůdky.

Na ty chvíle herečka pochopitelně dodnes ráda vzpomíná a tvrdí, že právě tam se zrodil její hluboký vztah k přírodě. Z domova si odnesla i lásku k umění, která začala tím, že s

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden