Moje šťastná hvězda

Skrývá před veřejností své těhotenství?

Moje šťastná hvězda

Viditelně kulaté bříško, na které si herečka čas od času opatrně sáhla, svědčí o tom, že by mohl být na cestě další potomek.

Herečka JITKA ČVANČAROVÁ (43) na sebe během karlovarského filmového festivalu strhla veškerou pozornost. Nešlo však jen o její šaty, nýbrž také o nenápadně se vzdouvající bříško.

Modrá róba Jitky Čvančarové (43) vzbudila opravdu nevídaný poprask a stala se okamžitě terčem nejen kritiky, ale i vtipů. Internet zaplavily mnohdy naprosto nemístné obrázky, zesměšňující talentovanou brunetku. Zatímco jedni se bavili na účet herečky, jiní ji horlivě bránili a její šaty chválili.

Co když si ale takhle objemné a nápadné šaty vzala Jitka schválně, aby odpoutala pozornost od některých partií? Konkrétně pak od vzdouvajícího se bříška, které nápadně tvarem připomínalo to těhotenské. Tají Čvančarová těhotenství? Je to snad proto, že v minulosti o

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden