Moje sladké tajemství

Skrývá rozpad manželství?

Tohle se pohádkového prince Jana Čenského (57) asi vážně dotklo. Začalo se veřejně proslýchat, že je jeho manželství v troskách. Nařčení jako takovému se nebránil, ale velmi drsně se vyjádřil k tomu, že ho novináři skrytě sledovali a fotografovali.

Ze snímků vyplývá, že Jan a jeho manželka Dana (53) spolu po celou dobu, co je novináři sledovali, netrávili příliš času. Z toho lidé následně vyvodili, že to mezi nimi musí opět pořádně skřípat. Přestala o sebe dbát Dalším z argumentů, který dokazuje fakt, že u nich není všechno v porádku je to, že Dana o sebe přestala absolutně dbát, a přitom je to stále krásná žena, která by se měla snažit pro svého slavného miláčka vypadat neodolatelně.

Ovšem naopak přestala nosit vkusné oblečení a výrazněji přibrala. Otázkou však zůstává, zda to se sebou vzdala dobrovolně a v návaznosti na to se na ni Čenský vykašle, nebo odhalila další z jeho nevěr, a proto na nějaké snažení zanevřela.

Vyhlášený záletník Jestli je mezi známým párem všechno v pořádku, vědí jen oni sami. V minulosti ale na Jana nějaká ta aférka přece jenom praskla. A to v roce 2008, kdy měl mít milostnou avantýru se zlínskou květinářkou.

Navíc je tajemstvím, co všechno se mu předtím nebo potom podařilo před veřejností ututlat. To, že Dana změnila styl oblékání a vzhled celkově, je totiž jasná indicie, že se něco děje a že všechno není tak jak má být.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden