Moje šťastná hvězda

Skrývá se před novináři na statku!

Okolnosti dramatického rozvodu ji dlouho ničily.

Ačkoli je to více než sedm let, co se VANDA HYBNEROVÁ (52) rozvedla se SAŠOU RAŠILOVEM (49), jsou šrámy, které se prostě jen tak zapomenout nedají.


Většina lidí si nejspíš myslí, že když uběhlo tolik let od chvíle, kdy se Vandě Hybnerové (52) rozpadlo zdánlivě spokojené manželství, že má všechny staré křivdy uzavřené. Pravda je to bohužel jen částečně.


Herečka se totiž přiznala, že to, co se kolem jejího rozvodu strhlo za divadlo, bylo otřesné a ničilo to život nejen jí, ale i její rodině. Ačkoli je dnes spokojená a šťastná po boku partnera Jakuba Choury (39), nedokáže stále zapomenout na peklo, kterým si musela projít.


Po boku mladšího muže je šťastná.

Předchází ji pověst

Pokud byste v českém showbyznysu chtěli poznat někoho, kdo se nebojí otevřeně říct, co si myslí, a kdo říká lidem pravdu zpříma do očí, pak je to právě Vanda Hybnerová. Předchází ji pověst drsné ženy, která se neostýchá  říkat věci přímo.

„Strašně nesnáším lež, faleš a pokrytectví,“ svěřila se herečka, která z pochopitelných důvodů jen těžko snášela lži, jež se o ní v době rozvodu šířily. Všechno pro ni bylo o to horší, že rozpad slavého hereckého manželství pochopitelně zajímal veřejnost.

Medializace byla nepříjemná nejen Hybnerové, ale i jejímu muži a dětem. Podle herečky byla řada slov úplně překroucena, v soukromí to bylo mnohdy jinak.

Kdo by si ale myslel, že po tom všem, čím si musela Hybnerová projít, že zahořkla, pletl by se. Nejdůležitější je prý odpustit a nenechat se chmurami ani depresemi ovlivňovat.

Stáhla se do ústraní

Mediální zájem, kterým si musela herečka projít, ji poznamenal. Dnes vidí řadu věcí jinak. „Pro mě to byl vnitřní vrchol toho, co člověk může nebo nemusí unést,“ vysvětlovala Hybnerová s tím, že tehdy celou nepříjemnou událost vyřešila tím, že přestala zprávy o svém rozvodu číst.

Vůbec se o to, co se píše, nezajímala. Dva roky se pak soudila v jedné šílené kauze, která prý ohrozila její rodinu. Až na pár naprostých výjimek nechodí Hybnerová na žádné společenské akce, kde by se mohla setkat s novináři.

Do jisté míry se tak stáhla do ústraní a bezpečí svého statku na Vysočině, kde jí nic nehrozí. Měnit na tom prý nic nehodlá. Je tak klidně možné, že fanoušci svou oblíbenou herečku uvidí čím dál méně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden